UUTISET JA BLOGIT

Blogisarja, osa 4: Liemi- ja kastikelinjaston valmistuminen loppumetreillä – tuotetestaus- ja koeajotapahtumat kesäkuussa

Kai Iiskola | 2.5.2016 13:47

Nyt on oiva hetki päivittää liemilinjaston valmiusaste, sillä tuotantolinjaston asennustyöt ovat edenneet viimeiselle kuukaudelle. Tammikuun blogikirjoituksen jälkeen kolmessa kuukaudessa linjaston valmistuminen on edennyt lähes suunnitellusti valmiusasteen ollessa nyt toukokuun alussa 93 %. Automaation osalta laitemoduulikohtaiset ohjaukset ovat valmiit uunia ja luunsiirtoa lukuun ottamatta.

Liemi- ja kastikelinjasto valmistuu - varaa tuotetestaus ja koeajo nyt

Asiakkaiden kanssa toteutettavat liemilinjaston tuotetestaus- ja koeajotapahtumat käynnistyvät heti kesäkuun alussa sisäisten koeajojen jälkeen. Asiakkaiden varaamissa koeajoissa testataan joko asiakkaan toimittamilla luilla tai Coction hankkimilla luilla keitto- ja haihdutusprosessi kokonaisuudessaan ja valmistetaan testieriä liha-, kala- tai kanaliemiä ja kastikkeita.

Ennen tätä olemme toteuttaneet joillekin asiakkaillemme keittoprosessin osatestauksia eli tuotetestauspäiviä, joissa käytössä ovat olleet keittokattilat, filteröintiyksikkö ja tuotesäiliö. Tällöinkin koeajon lopputuloksena on valmistunut eri resepteillä esimerkiksi kalalientä ja puhdasta kalarasvaa, jotka olemme toimittaneet bag-in-boxeissa asiakkaalle tutkimus- ja tuotekehityskäyttöön. Kesäkuussa järjestettävissä koeajoissa erona edellä mainittuihin osatestauksiin on siis se, että silloin Coctio-liemivalmistusmenetelmä ja moduulilaitteet kokonaisuudessaan ovat testauskäytössä.

Haluatko varata yrityksellesi liemilinjaston koeajon ja tuotetestauksen? Kehoitamme olemaan nopea oman koeajopäivän varauksesta, sillä vapaita viikkoja on vain joitakin jäljellä ennen kuin liemilinjasto lähtee maailmalle asiakkaamme tuotantokäyttöön. Kysy lisää koeajosta ja tuotetestauksesta sähköpostitse kai.iiskola@coctio.com tai tanja.immonen@coctio.com.

 

Siirry liemilinjaston tuotestaukseen ja koeajoon  >>

Aiheet: Liemi- ja kastikelinjastot sekä prosessilaitteet, Liiketoimintakonsepti elintarviketeollisuudelle, Blogisarja: Uutta liiketoimintaa luusivuvirrasta

Pysy ajan tasalla Coction palveluista ja tapahtumista seuraamaalla uutisiamme ja blogipostauksiamme!  Jaamme täällä kattavasti tietoa Coctio liemi- ja kastikelinjastojen ja -tehtaiden rakentamisesta ja toimituksista sekä tapahtumistamme. Kirjoitamme myös globaalista luuliemitrendistä ja -markkinoista. Uusimmat blogit saat helposti RSS-syötteenä tai tilaamalla uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaa sähköpostiin

 

Coctio RSS Coctio_RSS_Feed 

Viimeisimmät blogit: