UUTISET JA BLOGIT

Bone Broth Business Dayn tunnelmat ja vinkit liemiliiketoimintaan

Tanja Immonen | 10.3.2017 11:35

Coction ensimmäinen Bone Broth Business Day -liiketoimintapäivä pidettiin 8.-9.2.2017. Tapahtuma oli täyteen buukattu ja paikalle saapui luuliemituotannossa jo operoivia ja siitä kiinnostuneita kotimaisia ja kansainvälisiä elintarvikealan yritysten edustajia liemiliiketoiminnan kokonaisymmärryksen syventämiseen. 

Coctio Bone Broth Business Day.jpeg

 

Kahden päivän ajan paneuduimme luuliemibusinekseen mm. seuraavin teemoin:

 • Liemi- ja kastikeliiketoiminnan menestystekijät 
 • Trendit, jotka siivittävät lisäaineettomien 'clean label' -elintarvikkeiden markkinakasvua globaalisti
 • Lisäaineettomien luuliemi- ja kastiketuotteiden globaalit kasvumarkkinat
 • Vinkit liemiliiketoimintaan sekä työkalut liemi- ja kastikevalmistuksen operatiiviseen toimintaan ja taloudelliseen tuloksellisuuteen
 • Standard liemi- ja kastikelinjaston tuoteajo, jossa naudanluista valmistettiin Coctio-menetelmällä erä lisäaineetonta lihalientä ja liha demi-glacea
 • Tetra Pakin tarjoamat aseptiset pakkauslinjastoratkaisut ja kartonkipakkaukset luuliemi-, keitto- ja kastiketuotteiden suosiossa (erityisesti Tetra Brik Aseptic ja Tetra Recart -kartonkipakkaukset)

Tutustu tarkemmin Business Dayn tunnelmaan ja liiketoimintapäivässä jaettuihin vinkkeihin klikkaamalla englanninkielisiin blogeihimme: 

 1. Tunnelmat (kuvat ja video): 
  Recap video and photos from Bone Broth Business Day

 2. Liiketoiminnan vinkkikooste:
  Key Takeaways from Bone Broth Business Day 2017

Hyvien kokemusten siivittämänä jatkamme Bone Broth Business Day -liiketoimintatapahtumien sarjaa. Liity sähköpostilistallemme, niin kuulet ensimmäisenä tulevista tapahtumistamme! 

Aiheet: Liiketoimintakonsepti elintarviketeollisuudelle, Luuliemet ja kastikkeet | Elintarvikkeet ja juomat, Tapahtumat

Pysy ajan tasalla Coction palveluista ja tapahtumista seuraamaalla uutisiamme ja blogipostauksiamme!  Jaamme täällä kattavasti tietoa Coctio liemi- ja kastikelinjastojen ja -tehtaiden rakentamisesta ja toimituksista sekä tapahtumistamme. Kirjoitamme myös globaalista luuliemitrendistä ja -markkinoista. Uusimmat blogit saat helposti RSS-syötteenä tai tilaamalla uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaa sähköpostiin

 

Coctio RSS Coctio_RSS_Feed 

Viimeisimmät blogit: