UUTISET JA BLOGIT

Coction juuret liemimestari Kai Iiskolan menestystarinassa

Kai Iiskola | 6.3.2015 15:33

Coction tarina alkaa oikeastaan jo vuodesta 1991, jolloin perustin edellisen yritykseni Puljonki Oy:n. Tuotimme teollisesti valmistettuja kastikkeita, kastikepohjia ja liemiä vaativille keittiömestareille ympäri Suomea. Kastikkeiden ja liemien valmistamisen idea taas sai alkunsa halustani muuttaa maalle sekä keittiömestarin ammattitaitoni hyödyntämisestä uuden liiketoiminnan parissa. Tutkimusteni pohjalta nimittäin selvisi, että maailmalla ei ollut kaupalliseen tarkoitukseen tehtyjä liemen valmistuslinjoja. Näin ollen kehitimme ja valmistimme itse Puljonkiin liemenvalmistusprosessin laitteineen ja keittiömestarin reseptiikkoineen. Intohimoni – herkullinen ja lisäaineeton makunautinto - oli keskeisin tekijä liemien, kastikkeiden ja kastikepohjien ainutlaatuisessa valmistusmenetelmässä. Puljonki Oy:stä tuli ensimmäisiä lihaisista luista lientä ja kastikkeita valmistava yritys koko maailmassa. 

Kai Iiskola - Coctio Oy Puljonki Oy:ssä toimin yrittäjänä ja toimitusjohtajana 23 vuotta liiketoimintaa, linjastoja, valmistuslaitteita sekä liemi- ja kastiketuotteita kehittäen. Jäätyäni pois Puljongista perustin vuonna 2014 Coctio Oy:n jakaakseni yli kahdenkymmen vuoden kokemukseni, tiedon ja liemenvalmistuksen intohimoniasiakkaiden kanssa ympäri maailmaa. 

Viemme teollisen liemen- ja kastikevalmistuksen aivan uudelle tasolle. Coctio -liemilinjasto on liiketoimintakonsepti, jossa kohtaavat liemenvalmistuksen keittiömestariperinteet sekä lisäarvoa tuottava liiketoimintakonsepti. 

On äärimmäisen kiinnostavaa ja hienoa olla mukana luomassa uusia liiketoimintamahdollisuuksia elintarviketeollisuudelle kansainvälisesti. Tähän kiteytyy myös palvelutoimintamme ydin: tavoitteenamme on, että elintarviketeollisuus tuottaa tulevaisuudessa entistä terveellisempää ja turvallisempaa, mutta samalla myös maukasta ruokaa kestävän kehityksen ehdoilla. 

Tutustu Coction palvelutoimintaan ja meihin katsomalla videomme! 

VIDEO: COCTION TARINA

Aiheet: Kai Iiskola, Team Coctio, Liiketoimintakonsepti elintarviketeollisuudelle

Pysy ajan tasalla Coction palveluista ja tapahtumista seuraamaalla uutisiamme ja blogipostauksiamme!  Jaamme täällä kattavasti tietoa Coctio liemi- ja kastikelinjastojen ja -tehtaiden rakentamisesta ja toimituksista sekä tapahtumistamme. Kirjoitamme myös globaalista luuliemitrendistä ja -markkinoista. Uusimmat blogit saat helposti RSS-syötteenä tai tilaamalla uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaa sähköpostiin

 

Coctio RSS Coctio_RSS_Feed 

Viimeisimmät blogit: