UUTISET JA BLOGIT

Ilmoittaudu Bone Broth Business Day 2017 -tapahtumaan!

Tanja Immonen | 14.11.2016 15:00

Liemiliiketoiminnan mahdollisuudet ja viimeisin markkinatieto jaetaan Coctio Bone Broth Business Day -tapahtumassa 8.-9.2.2017.  
Rekisteröi osallistumisesi tapahtumaan! 

Ilmoittaudu Coctio Bone Broth Business Day 2017 -tapahtumaan

Tapahtuma järjestetään Coction tiloissa, Ylämyllyllä. 

Kaksipäiväinen ammattilaistapahtuma on kohdistettu erityisesti liha- ja kalanjalostusteollisuuden ja HoReCa-alan toimijoille sekä elintarvike-valmistajille, jotka ovat kiinnostuneita liemi- ja kastikeliiketoiminnasta ja tuotannon aloittamisesta. 

Miten yrityksesi hyötyy business -tapahtumastamme?

  • Kuulet millaisia liiketoiminta- ja tuotevalikoimamahdollisuuksia liemiliiketoimintakonsepti (natural bone broth and sauces segment) tarjoaa
  • Saat viimeisimmän markkinatiedon ja ennusteen tuotesegmentin markkinoiden kasvusta Euroopan markkinoilla, painotus valmisruokateollisuudessa
  • Saat liiketoiminnan aloittamiseen liittyvät perustiedot sekä tuotantotoimintaa tukevia taloudellisia suunnittelutyökaluja, jotka auttavat liiketoimintasuunnitelmasi teossa 
  • Vaihdat ajatuksia ja verkostoidut muiden liemiliiketoiminnasta kiinnostuneiden yritysten kanssa (suomalaisia ja ulkomaisia yrityksiä)
  • Perehdyt Coctio teknologiaan ja automatisoituun keittoprosessiin
  • Näet Standard-tuotantolinjaston toiminnassa, osallistut keittoprosessiin ja valmiiden liemi- ja kastiketuotteiden tastingiin. 

Tutustu Business Day -tapahtuman ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan tapahtuman englanninkielisellä tapahtumasivulla. Marraskuun ajan voit vaikuttaa ohjelman sisältöön ehdottamalla mukaan juuri niitä aihealueita, joista erityisesti haluat saada lisätietoa liiketoimintasi tueksi.

Lopullinen ohjelma julkaistaan 20.12.2016 mennessä tapahtumasivulla ja ilmoitetaan sähköpostitse kaikille rekisteröityneille osallistujille.

Tule keskustelemaan ja suunnittelemaan liemi- ja kastikeliiketoiminnan tuotantoasioista kanssamme! 

ILMOITTAUDU BONE BROTH BUSINESS DAY -TAPAHTUMAAN 

Aiheet: Tapahtumat

Pysy ajan tasalla Coction palveluista ja tapahtumista seuraamaalla uutisiamme ja blogipostauksiamme!  Jaamme täällä kattavasti tietoa Coctio liemi- ja kastikelinjastojen ja -tehtaiden rakentamisesta ja toimituksista sekä tapahtumistamme. Kirjoitamme myös globaalista luuliemitrendistä ja -markkinoista. Uusimmat blogit saat helposti RSS-syötteenä tai tilaamalla uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaa sähköpostiin

 

Coctio RSS Coctio_RSS_Feed 

Viimeisimmät blogit: