UUTISET JA BLOGIT

Liemi- ja kastikelinjastot maailmalle uusista tuotantotiloistamme

Tanja Immonen | 9.10.2015 10:08

Coction uudet tuotantotilat

Vuosi 2015 on ollut merkittävä vuosi Coctiolle. Ensinnäkin tiimimme on kasvanut neljällä henkilöllä, jotka esittäytyvät seuraavassa blogissa. Toisekseen, olemme elokuussa muuttaneet uusiin toimitiloihin Ylämyllylle, Joensuun naapuriin. Joensuun lentokentän läheisyys palvelee asiakkaitamme ja kumppaneitamme erinomaisesti.

Coction vuokraama noin 2500 neliömetrin toimisto- ja tuotantotila entisessä Vaasan Leipomon teollisuuskiinteistössä tarjoaa erinomaiset puitteet liiketoiminnallemme. Tuotantohallissa on riittävästi tilaa liemilinjastojen valmistamiseen, testaukseen ja toimittamiseen. Joitakin erityisjärjestelyjä tilat ovat vaatineet, kuten seinien purkamista ja uuden oven puhkaisun rekkaliikenteelle. Remontti on edistynyt hyvin ja on lokakuussa valmis liemilinjastojen tuotantoon.

Toimitilat ovat käyntikortti palvelutoimintaamme. Tiloissamme huomioimme asiakkaiden tarpeet, turvallisuuden ja viihtyvyyden laaja-alaisesti. Näin myös esimerkiksi liemilinjastoprojektin testausvaiheessa. Tällöin asiakkaan on helppo testata ja koeajaa tilaamansa liemilinjasto ennen investoinnin hyväksyntää täällä meidän tiloissa, aidossa tuotantoympäristössä ja –käytössä. Näin mahdolliset muutokset, päivitykset ja lisäykset linjastoon voidaan tehdä helposti ja nopeasti saman tien meidän toimesta, rasittamatta asiakasta.

Lopuksi paljastus tuleviin tilauudistuksiin ja muihin uutisiin:

  • Lähikuukausina toimistoomme valmistuu viihtyisä loungetila vieraidemme käyttöön.
  • Tulemme jatkossa websivuillamme jakamaan runsaasti materiaalia kuvin ja tekstein tulevista liemilinjastoprojekteista.
  • Pian kuulet myös, miten alla oleva härkä liittyy meihin! 
Joten ole kuulolla!

Coctio härkä

Aiheet: Liemi- ja kastikelinjastot sekä prosessilaitteet

Pysy ajan tasalla Coction palveluista ja tapahtumista seuraamaalla uutisiamme ja blogipostauksiamme!  Jaamme täällä kattavasti tietoa Coctio liemi- ja kastikelinjastojen ja -tehtaiden rakentamisesta ja toimituksista sekä tapahtumistamme. Kirjoitamme myös globaalista luuliemitrendistä ja -markkinoista. Uusimmat blogit saat helposti RSS-syötteenä tai tilaamalla uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaa sähköpostiin

 

Coctio RSS Coctio_RSS_Feed 

Viimeisimmät blogit: