UUTISET JA BLOGIT

Mitä härkä symboloi Coctiolle?

Tanja Immonen | 30.12.2015 12:42

Bull_symbol_for_Coctio.jpg

 

Lokakuun blogikirjoituksessa vihjasimme lukijoillemme härästä ja härkätaulusta, joka uljaana tervehtii porraskäytävässä vierailijoitamme. Lupasin avata taustan tästä upeasta eläimestä, kuinka se symboloi Coction yritysidentiteettiä.

Elintarviketeollisuudessa toimintamme kulmakivenä on Kai Iiskolan yli 20 vuoden asiantuntemus ja kokemus menetyksellisestä liemi- ja kastikeliiketoiminnasta ja liemitehtaan rakentamisesta. Coction palvelukonseptissa härkä symboloi liemiliiketoiminnan asiantuntijuutta, laatua ja luotettavuutta asiakkaan elinkaaren kaikissa vaiheissa. Tämä tarkoittaa esimerkiksi liemiliiketoiminnan suunnittelua yhdessä asiakkaidemme kanssa, luuliemi- ja kastikemarkkinoita, Coctio-liemivalmistusmenetelmää sekä lopputuotteiden, kuten kulinaaristen liemien ja kastikkeiden huippulaatua.

Härkä ilmentää myös tavoitettamme kehittää kestävän elintarviketuotannon prosesseja, jossa lihanjalostuksen sivutuotteena syntyvä timantin arvoinen luuraaka-aine hyödynnetään liemivalmistus- ja luujäännöksen jatkoprosesseissa 100 %, jolloin lihanjalostuksesta ei jää luujätettä jäljelle ollenkaan.

Intohimo on voimakkaasti innoittanut liemiliiketoiminnan mestaria Kai Iiskolaa kehittämään teollisen tuotantoprosessin laitteineen Chef-laadun liemien ja demi-glace kastikkeiden valmistuksessa. Laadusta, mausta, rakenteesta ja puhtaudesta ei ole tingitty vaan suljetussa tuotantoprosessissa liemien ja kastikkeiden maku-, rakenne- ja käyttömukavuus ovat korkealaatuista keittiömestaritasoa, jolloin lopputuotteet soveltuvat erinomaisesti niin koti- ja huippuravintolakokkien kuin myös ammattilaiskeittiöiden käyttöön.

Härkä on meille Coctiolaisille merkityksellinen myös kuvaamaan suhdettamme puhtaaseen ja terveelliseen elintarviketuotantoon kuten myös kotiruokakulttuuriin. Haluamme omalta osaltamme olla mukana uudistamassa elintarvikemarkkinoita kohti ympäristö- ja kuluttajaystävällisempiä tuotteita, jotka pirskahtelevat aitoja ja selkeitä makuja, ovat turvallisia ja helppoja käyttää. 

Aiheet: Kai Iiskola, Team Coctio, Terveellisen kotiruokakulttuurin edistäminen

Pysy ajan tasalla Coction palveluista ja tapahtumista seuraamaalla uutisiamme ja blogipostauksiamme!  Jaamme täällä kattavasti tietoa Coctio liemi- ja kastikelinjastojen ja -tehtaiden rakentamisesta ja toimituksista sekä tapahtumistamme. Kirjoitamme myös globaalista luuliemitrendistä ja -markkinoista. Uusimmat blogit saat helposti RSS-syötteenä tai tilaamalla uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaa sähköpostiin

 

Coctio RSS Coctio_RSS_Feed 

Viimeisimmät blogit: