UUTISET JA BLOGIT

Toivotamme iloista joulua ja menestyksellistä vuotta 2016!

Tanja Immonen | 22.12.2015 15:16

Hyvää joulua ja kiitos yhteistyöstä Coction tiimiltä

Tiimimme toivottaa iloista ja rauhallista joulua sekä menestyksekästä vuotta 2016 bloginlukijoilleen, asiakkailleen sekä yhteistyökumppaneilleen!

On aika kiittää teitä kaikkia kuluneesta vuodesta, mieleenpainuvista keskusteluista ja yhteistyöstä, onnistuneista projekteista ja osallistumisesta Coction aktiviteetteihin.

Maittavien jouluruokien ja rentojen jouluaskareiden jälkeen heti alkuvuodesta meillä on ilo jakaa teille uusi blogisarja liemilinjaston valmistumisesta. Kuitenkin varmasti yksi odotetuimmista hetkistä on se, milloin liemilinjasto on valmis asiakkaillemme esiteltäväksi ja koeajoihin.  Julkaisemme tammikuussa lisätietoa liemilinjaston esittelypäivästä sekä oman esittelypäivän varaamisesta, kuten myös Tuotetestauspäivän varauksesta. Kevään ja kesän 2016 aikana liemiliiketoiminnasta ja liemilinjastosta kiinnostuneet elintarvikealan yritykset voivat varata oman linjaston esittely- ja tuotetestauspäivät, jolloin heillä on aikaa tutustua ja testata Coctio liemivalmistusmenetelmää ja tuotantolinjaa. 

Päivitämme molempien tapahtumien varauksista sekä liemilinjaston valmistumisesta uutta tietoa tammikuusta alkaen blogiimme, joten tervetuloa sivuillemme tuoreiden uutisten äärelle myös tammikuussa. 

Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2016! 

Aiheet: Team Coctio

Pysy ajan tasalla Coction palveluista ja tapahtumista seuraamaalla uutisiamme ja blogipostauksiamme!  Jaamme täällä kattavasti tietoa Coctio liemi- ja kastikelinjastojen ja -tehtaiden rakentamisesta ja toimituksista sekä tapahtumistamme. Kirjoitamme myös globaalista luuliemitrendistä ja -markkinoista. Uusimmat blogit saat helposti RSS-syötteenä tai tilaamalla uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaa sähköpostiin

 

Coctio RSS Coctio_RSS_Feed 

Viimeisimmät blogit: