UUTISET JA BLOGIT

Pysy ajan tasalla Coction palveluista ja tapahtumista seuraamaalla uutisiamme ja blogipostauksiamme!  Jaamme täällä kattavasti tietoa Coctio liemi- ja kastikelinjastojen ja -tehtaiden rakentamisesta ja toimituksista sekä tapahtumistamme. Kirjoitamme myös globaalista luuliemitrendistä ja -markkinoista. Uusimmat blogit saat helposti RSS-syötteenä tai tilaamalla uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaa

 


Coctio RSS
 Coctio_RSS_Feed 

Infograafi: Elintarviketeollisuuden luusivuvirrat tuottavaksi liiketoiminnaksi

Kai Iiskola | 29.10.2015 13:54

Onko yrityksessänne jo selvitetty, kuinka voitte hyödyntää liiketoiminnassanne lihan- ja kalanjalostuksen luusivuvirrat tuotannon raaka-aineena, luiden hävittämisen ja tuhoamisen sijaan? Entä miten luuraaka-aineesta valmistetaan uusia käyttökohteita ja lopputuotteita sekä tehdään tuottavaa liiketoimintaa? Millaisia vaihtoehtoja on muuttaa aiemmin tuottamaton kuluerä – luut - jatkuvaksi tulovirraksi?

Havainnollistimme infograafiin (postauksen lopussa) Coctio-liemilinjaston tarjoamat liiketoimintamahdollisuudet ja businessarvon elintarviketeollisuudelle, kun luut hyödynnetään kokonaistaloudellisesti ja niistä valmistetan kulinaarisia liemiä ja muita lopputuotteita. 

Lue lisää