UUTISET JA BLOGIT

Pysy ajan tasalla Coction palveluista ja tapahtumista seuraamaalla uutisiamme ja blogipostauksiamme!  Jaamme täällä kattavasti tietoa Coctio liemi- ja kastikelinjastojen ja -tehtaiden rakentamisesta ja toimituksista sekä tapahtumistamme. Kirjoitamme myös globaalista luuliemitrendistä ja -markkinoista. Uusimmat blogit saat helposti RSS-syötteenä tai tilaamalla uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaa

 


Coctio RSS
 Coctio_RSS_Feed 

Bone Broth Business Dayn tunnelmat ja vinkit liemiliiketoimintaan

Tanja Immonen | 10.3.2017 11:35

Coction ensimmäinen Bone Broth Business Day -liiketoimintapäivä pidettiin 8.-9.2.2017. Tapahtuma oli täyteen buukattu ja paikalle saapui luuliemituotannossa jo operoivia ja siitä kiinnostuneita kotimaisia ja kansainvälisiä elintarvikealan yritysten edustajia liemiliiketoiminnan kokonaisymmärryksen syventämiseen. 

 

Lue lisää

Blogisarja 6: Luuliemipohjaiset ruoka- ja juomatuotteet kirimässä Euroopan markkinoille!

Tanja Immonen | 1.8.2016 11:31

Blogisarjan pääosassa tällä kertaa on Euroopan kasvavat liemimarkkinat. Millaiset ovat luuliemipohjaisten tuotteiden markkinat kuluttajille, HoReCa-toimialalle sekä valmisruokateollisuudelle? Mitkä ovat olleet menestymisen avaimet aitojen luista valmistettavien liha- ja kalaliemituotteiden markkinoilla Amerikassa? 

Avaamme Euroopan liemikategorian markkinoita lukuina, trenditaustoina, nykyisenä tarjontana ja ennusteina. Maailmalla luuliemitrendin siivittämänä aidot liha- ja kalaliemet juomina, valmisaterioina, esimerkiksi yrteillä maustettuina keittoina ja kotikeittiön perusraaka-aineena ovat parissa vuodessa kasvattaneet suosiotaan niche-tuotteista kohti valtavirtatuotteita. Liha- ja kalaliemipohjaisten elintarvikkeiden markkinat ovat auki uusille tuottajille ja liemibrändeille Euroopassa - ja Suomessa. 

Lue lisää

Video: Tuotantoprosessi luuraaka-aineesta liha- ja kalaliemiksi sekä kastikkeiksi

Tanja Immonen | 11.6.2016 7:28

Katso uunituore video tuotantoprosessista, kun Coctio liemilinjastossa naudanluista valmistetaan keittiömestarimenetelmällä maukasta ja aitoa lihalientä! 

Lue lisää

Video: Tiimimme tuotantolinjastojen suunnittelun ja rakentamisen parissa

Tanja Immonen | 11.6.2016 7:24

Katso uusi video tiimistämme tuotantolinjastojen suunnittelun ja rakentamisen parissa!

Lue lisää

Liemi- ja kastikelinjastolle koko maailma on markkina - Team Finland -verkosto apuna

Tanja Immonen | 7.3.2016 13:40

Coction palvelukonseptissa kiteytyy lihan- ja kalanjalostuksen arvonnousu globaaleilla elintarvikemarkkinoilla. Olemme tähdänneet kansainvälisille markkinoille ensi askeleistamme alkaen, sillä lihan- ja kalanjalostuksen ympäristökuorman vähentäminen ja sivuvirran jatkoprosessointi on noussut yhdeksi merkittävimmistä alan kehityshankkeista ympäri maailmaa.


Liha-, siipikarja- ja kalajalostuksen sivuvirran kuten luiden, jänteiden ja kalanruotojen prosessointi ja jalostaminen kaupallisiksi tuotteiksi merkitsee huikeaa kehitysaskelta ja arvonnousua koko teollisuudelle, kun aiemmin hyödyntämättömät tuotantotähteet ymmärretään arvokkaiksi, uusien tuotteiden markkinoiksi.

Lue lisää

Onko Coction liemivalmistusteknologia uusi vai ei?

Tanja Immonen | 5.1.2016 14:00

Useimmin kysytyt kysymykset ja vastaukset Coction liemivalmistusteknologiasta

Teemoina Coction liemivalmistusteknologia, luusivuvirran hyödyntäminen ja jatkoprosessointi luuliemien ja kastikkeiden valmistuksen ohella nousevat usein keskusteluissa esille lihanjalostajien ja valmisruokateollisuuden kanssa.

Nämä keskustelut innoittivat meitä jakamaan tiedon myös blogissamme kaikkien lukijoidemme kanssa Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset muodossa.

Lue lisää

Infograafi: Elintarviketeollisuuden luusivuvirrat tuottavaksi liiketoiminnaksi

Kai Iiskola | 29.10.2015 13:54

Onko yrityksessänne jo selvitetty, kuinka voitte hyödyntää liiketoiminnassanne lihan- ja kalanjalostuksen luusivuvirrat tuotannon raaka-aineena, luiden hävittämisen ja tuhoamisen sijaan? Entä miten luuraaka-aineesta valmistetaan uusia käyttökohteita ja lopputuotteita sekä tehdään tuottavaa liiketoimintaa? Millaisia vaihtoehtoja on muuttaa aiemmin tuottamaton kuluerä – luut - jatkuvaksi tulovirraksi?

Havainnollistimme infograafiin (postauksen lopussa) Coctio-liemilinjaston tarjoamat liiketoimintamahdollisuudet ja businessarvon elintarviketeollisuudelle, kun luut hyödynnetään kokonaistaloudellisesti ja niistä valmistetan kulinaarisia liemiä ja muita lopputuotteita. 

Lue lisää

Tiimimme kasvaa - tutustu Coctiolaisiin!

Tanja Immonen | 23.10.2015 8:25

 

Esittelyssä uudet tiimiläiset  

Me Coctiolaiset suhtaudumme intohimolla työhömme. Olemme mukana edistämässä elintarviketeollisuutta tuottamalla luusivuvirroista uusia, entistä kuluttajalähtöisempiä ja ekologisempia liiketoimintamahdollisuuksia. Toisin sanoen autamme hyödyntämään luusivuvirrat kaupallisiksi tuotteiksi ja jatkuvaksi tulovirraksi. Liemi- ja kastikelinjasto on uusi, nopeasti arvoa tuottava liiketoimintamahdollisuus lihan- ja kalanjalostajille sekä muille elintarvikevalmistajille. Prosessissa valmistetaan kulinaarisia liemiä, kastikkeita ja kastikepohjia, joita kuluttajat ja ravitsemistoimiala voivat käyttää terveellisen ja maukkaan ruoan valmistuksessa. 

Tässä kohtaa on ilo kertoa, että tiimimme on kasvanut jo viiteen innokkaaseen Coctiolaiseen.

Millaista työ Coctiossa on ja millaisia kokemuksia tiimiläisillämme on? Pyysimme kaikkia kertomaan tästä omin sanoin.

Lue lisää

Luuliemimarkkinat ovat nyt kuumat – kuinka hyödynnät sen?

Kai Iiskola | 17.6.2015 9:00


Näin teet luuliemellä miljoonia!

Vuoden 2015 aikana isoissa maailman kaupungeissa luuliemitrendi kiihtyy ja suuntaus on vain kasvava.

Kuluttaja on ratkaissut suunnan. Kiireisessä elämänrytmissä meillä ei ole useinkaan aikaa kotona valmistaa aitoa luulientä.

Onkin hienoa huomata, että elintarvike-, ravintola- sekä vähittäiskaupan ala maailmalla on seurannut kuluttajien toiveita ja mahdollistanut maukkaan ja ravinteikkaan luuliemen kuluttajien huulille entistä vaivattomammin.

Lue lisää

Miksi luuliemi on niin suosittua?

Kai Iiskola | 16.6.2015 8:00


Terveellinen ja maukas luuliemi juomana ja ruokien maustajana

USA:ssa luuliemen kysyntä noudattaa osto- ja käyttötavoissaan tämän päivän valveutuneiden kuluttajien odotuksia ja tarpeita. Terveys- ja trenditietoiset amerikkalaiset siemailevatkin ravinteikasta ja maukasta luulientä paperimukeissa aamuisin take awayna matkalla töihin, välipalana ja palautusjuomana urheilusuorituksen jälkeen viherpirtelöiden ja -terveyssmoothien sijaan. Lihakauppiailta ostetaan tuoreita luita, joista kotona keitetään luulientä juomaksi sekä kotiruokien maustajaksi.

Lue lisää

Trendikäs luuliemi on ravinteikas terveysjuoma

Kai Iiskola | 15.6.2015 13:53


Luuliemi on yksi suurimmista trendeista ja kovassa nosteessa USA:ssaLuuliemi terveysjuomana ja perusraaka-aineena kuluttajien kotikeittiöissä on valtaamassa vauhdilla tilaa terveys- ja hyvinvointimarkkinoilla sekä ravintola- ja vähittäiskaupan sektorilla.

 

Lue lisää

Liemiprosessista ja kastikkeista kokki tunnetaan

Kai Iiskola | 14.10.2014 9:58

Televisiosta tulvivat mitä erilaisemmat ruokaohjelmat asettavat meille kaikille paineita viikonloppuna tarjottavan aterian suhteen. Varsinkin jos haluaa toteuttaa kokkiohjelman joskus vaativatkin reseptit.

Lue lisää