UUTISET JA BLOGIT

Pysy ajan tasalla Coction palveluista ja tapahtumista seuraamaalla uutisiamme ja blogipostauksiamme!  Jaamme täällä kattavasti tietoa Coctio liemi- ja kastikelinjastojen ja -tehtaiden rakentamisesta ja toimituksista sekä tapahtumistamme. Kirjoitamme myös globaalista luuliemitrendistä ja -markkinoista. Uusimmat blogit saat helposti RSS-syötteenä tai tilaamalla uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaa

 


Coctio RSS
 Coctio_RSS_Feed 

Blogisarja 7: Lemmikkieläinruokateollisuus & Coctio-lopputuotteet

Tanja Immonen | 12.10.2016 12:55Lemmikkieläinruokateollisuus on huimassa kasvussa. GfK:n tuoreen markkina-analyysin mukaan noin 60 miljardin euron lemmikkiruokamarkkinat kasvoivat maailmanlaajuisesti noin 4% vuonna 2015. Kokonaismarkkinasta USA:n ja Euroopan osuus on noin kaksi kolmasosaa. Koiranruokaostot edustavat noin 80% kotitalouksien ruokamenoista. Pelkästään Euroopassa on noin 650 lemmikkieläinruokatehdasta, jotka tuottavat noin 9 miljoonaa tonnia ruokaa vuodessa (fediaf, Euroopan Pet Food Industry Federation). Markkinat ja asiakkaiden vaatimukset koiran- ja kissanruokien ravitsemuksellisuudesta, terveysvaikutuksista, luonnollisuudesta ja valmistuksen läpinäkyvyydestä kasvavat koko ajan ja ohjaavat markkinaa enenevissä määrin lisäaineeettomien ruokien monipuolistumiseen.

Coctio-menetelmällä valmistetut liha- ja kalaliemet sekä kuivattu liha- ja kalaproteiini sopivat teollisen lemmikkieläinruoan valmistuksen raaka-aineiksi täydellisesti. Lisäaineettomat Coctio-lopputuotteet nostavat koirien ja kissojen kuiva- ja märkäruokien, makkaroiden ja makupalojen ravintoarvoa ja maittavuutta, jotka kaikki yhdessä tukevat lemmikkien hyvinvointia ja ylläpitää niiden kuntoa läpi elämän. 

Jukka Rovamaa tutki lemmikkieläinruokabusinestä ja koosti kaksiosaisen markkina-analyysin liha- ja kalateollisuuden sivuvirtojen hyödyntämisen näkökulmasta. Lue Jukan englanninkieliset artikkelit: 

 1. Liha- ja kalateollisuuden sivutuotteet tarjoavat kasvua lemmikkieläinruokateollisuudelle

2. Kuivaproteiini (liha-ja kalaproteiini; rendered meat and fish meal) lemmikkieläinruokien ainesosana ja sen markkinat

Lue lisää