UUTISET JA BLOGIT

Pysy ajan tasalla Coction palveluista ja tapahtumista seuraamaalla uutisiamme ja blogipostauksiamme!  Jaamme täällä kattavasti tietoa Coctio liemi- ja kastikelinjastojen ja -tehtaiden rakentamisesta ja toimituksista sekä tapahtumistamme. Kirjoitamme myös globaalista luuliemitrendistä ja -markkinoista. Uusimmat blogit saat helposti RSS-syötteenä tai tilaamalla uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaa

 


Coctio RSS
 Coctio_RSS_Feed 

Prosessikuva lisäarvoa tuottavasta Coctio liiketoimintakonseptista

Tanja Immonen | 10.8.2016 13:53

Coctio liiketoimintakonseptin avulla liha- ja kalajalostuksen sivutuotteet, kuten luujakeet, muutetaan uusiksi tulonlähteiksi ja kaupallisiksi arvotuotteiksi. Havainnollistimme arvoa tuottavan konseptin visuaaliseksi prosessikuvaksi, jotta voit tutkia luiden jalostusarvoa, valmistusmenetelmää sekä tuotantolinjaston laitemoduuleja entistä paremmin.

Lue lisää

Blogisarja, osa 5: Kuivaus nostaa luiden jalostusarvon 100 % – luut liha- ja kalaproteiiniksi

Kai Iiskola | 18.5.2016 14:54

Sarjan edelliset osat ovat käsitelleet luiden arvonnousua liemiliiketoiminnan näkökulmasta: olemme esitelleet luuliemien ja kastikkeiden valmistusprosessin ja liemilinjaston moduulilaitteet, eläinrasvan käsittelyn, linjaston automaatiojärjestelmän sekä viimeksi linjaston asennuksen valmiusasteen.

Tässä osassa siirrymme luiden kuivausmenetelmään, joka on toinen merkittävä luiden arvoa nostava prosessi elintarviketeollisuuden luusivuvirtojen kokonaishallinnassa. Luiden kuivaus kasvattaa luiden jalostusarvon 100 prosenttiin kun luut käsitellään eri kuivajakeiksi, kuten valkuaispitoiseksi kuivaproteiiniksi, samalla kun elintarviketehtaan luujätemäärät vähenevät minimiin.

Lue lisää