UUTISET JA BLOGIT

Pysy ajan tasalla Coction palveluista ja tapahtumista seuraamaalla uutisiamme ja blogipostauksiamme!  Jaamme täällä kattavasti tietoa Coctio liemi- ja kastikelinjastojen ja -tehtaiden rakentamisesta ja toimituksista sekä tapahtumistamme. Kirjoitamme myös globaalista luuliemitrendistä ja -markkinoista. Uusimmat blogit saat helposti RSS-syötteenä tai tilaamalla uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaa

 


Coctio RSS
 Coctio_RSS_Feed 

Video: Tiimimme tuotantolinjastojen suunnittelun ja rakentamisen parissa

Tanja Immonen | 11.6.2016 7:24

Katso uusi video tiimistämme tuotantolinjastojen suunnittelun ja rakentamisen parissa!

Lue lisää

Mitä härkä symboloi Coctiolle?

Tanja Immonen | 30.12.2015 12:42

 

Lokakuun blogikirjoituksessa vihjasimme lukijoillemme härästä ja härkätaulusta, joka uljaana tervehtii porraskäytävässä vierailijoitamme. Lupasin avata taustan tästä upeasta eläimestä, kuinka se symboloi Coction yritysidentiteettiä.

Lue lisää

Toivotamme iloista joulua ja menestyksellistä vuotta 2016!

Tanja Immonen | 22.12.2015 15:16

Tiimimme toivottaa iloista ja rauhallista joulua sekä menestyksekästä vuotta 2016 bloginlukijoilleen, asiakkailleen sekä yhteistyökumppaneilleen!

On aika kiittää teitä kaikkia kuluneesta vuodesta, mieleenpainuvista keskusteluista ja yhteistyöstä, onnistuneista projekteista ja osallistumisesta Coction aktiviteetteihin.

Lue lisää

Tiimimme kasvaa - tutustu Coctiolaisiin!

Tanja Immonen | 23.10.2015 8:25

 

Esittelyssä uudet tiimiläiset  

Me Coctiolaiset suhtaudumme intohimolla työhömme. Olemme mukana edistämässä elintarviketeollisuutta tuottamalla luusivuvirroista uusia, entistä kuluttajalähtöisempiä ja ekologisempia liiketoimintamahdollisuuksia. Toisin sanoen autamme hyödyntämään luusivuvirrat kaupallisiksi tuotteiksi ja jatkuvaksi tulovirraksi. Liemi- ja kastikelinjasto on uusi, nopeasti arvoa tuottava liiketoimintamahdollisuus lihan- ja kalanjalostajille sekä muille elintarvikevalmistajille. Prosessissa valmistetaan kulinaarisia liemiä, kastikkeita ja kastikepohjia, joita kuluttajat ja ravitsemistoimiala voivat käyttää terveellisen ja maukkaan ruoan valmistuksessa. 

Tässä kohtaa on ilo kertoa, että tiimimme on kasvanut jo viiteen innokkaaseen Coctiolaiseen.

Millaista työ Coctiossa on ja millaisia kokemuksia tiimiläisillämme on? Pyysimme kaikkia kertomaan tästä omin sanoin.

Lue lisää

Coction juuret liemimestari Kai Iiskolan menestystarinassa

Kai Iiskola | 6.3.2015 15:33

Coction tarina alkaa oikeastaan jo vuodesta 1991, jolloin perustin edellisen yritykseni Puljonki Oy:n. Tuotimme teollisesti valmistettuja kastikkeita, kastikepohjia ja liemiä vaativille keittiömestareille ympäri Suomea. Kastikkeiden ja liemien valmistamisen idea taas sai alkunsa halustani muuttaa maalle sekä keittiömestarin ammattitaitoni hyödyntämisestä uuden liiketoiminnan parissa. Tutkimusteni pohjalta nimittäin selvisi, että maailmalla ei ollut kaupalliseen tarkoitukseen tehtyjä liemen valmistuslinjoja. Näin ollen kehitimme ja valmistimme itse Puljonkiin liemenvalmistusprosessin laitteineen ja keittiömestarin reseptiikkoineen. Intohimoni – herkullinen ja lisäaineeton makunautinto - oli keskeisin tekijä liemien, kastikkeiden ja kastikepohjien ainutlaatuisessa valmistusmenetelmässä. Puljonki Oy:stä tuli ensimmäisiä lihaisista luista lientä ja kastikkeita valmistava yritys koko maailmassa. 

Lue lisää

Liemiprosessista ja kastikkeista kokki tunnetaan

Kai Iiskola | 14.10.2014 9:58

Televisiosta tulvivat mitä erilaisemmat ruokaohjelmat asettavat meille kaikille paineita viikonloppuna tarjottavan aterian suhteen. Varsinkin jos haluaa toteuttaa kokkiohjelman joskus vaativatkin reseptit.

Lue lisää