UUTISET JA BLOGIT

Pysy ajan tasalla Coction palveluista ja tapahtumista seuraamaalla uutisiamme ja blogipostauksiamme!  Jaamme täällä kattavasti tietoa Coctio liemi- ja kastikelinjastojen ja -tehtaiden rakentamisesta ja toimituksista sekä tapahtumistamme. Kirjoitamme myös globaalista luuliemitrendistä ja -markkinoista. Uusimmat blogit saat helposti RSS-syötteenä tai tilaamalla uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaa

 


Coctio RSS
 Coctio_RSS_Feed 

Blogisarja 6: Luuliemipohjaiset ruoka- ja juomatuotteet kirimässä Euroopan markkinoille!

Tanja Immonen | 1.8.2016 11:31

Blogisarjan pääosassa tällä kertaa on Euroopan kasvavat liemimarkkinat. Millaiset ovat luuliemipohjaisten tuotteiden markkinat kuluttajille, HoReCa-toimialalle sekä valmisruokateollisuudelle? Mitkä ovat olleet menestymisen avaimet aitojen luista valmistettavien liha- ja kalaliemituotteiden markkinoilla Amerikassa? 

Avaamme Euroopan liemikategorian markkinoita lukuina, trenditaustoina, nykyisenä tarjontana ja ennusteina. Maailmalla luuliemitrendin siivittämänä aidot liha- ja kalaliemet juomina, valmisaterioina, esimerkiksi yrteillä maustettuina keittoina ja kotikeittiön perusraaka-aineena ovat parissa vuodessa kasvattaneet suosiotaan niche-tuotteista kohti valtavirtatuotteita. Liha- ja kalaliemipohjaisten elintarvikkeiden markkinat ovat auki uusille tuottajille ja liemibrändeille Euroopassa - ja Suomessa. 

Lue lisää

Mitä härkä symboloi Coctiolle?

Tanja Immonen | 30.12.2015 12:42

 

Lokakuun blogikirjoituksessa vihjasimme lukijoillemme härästä ja härkätaulusta, joka uljaana tervehtii porraskäytävässä vierailijoitamme. Lupasin avata taustan tästä upeasta eläimestä, kuinka se symboloi Coction yritysidentiteettiä.

Lue lisää

Miksi luuliemi on niin suosittua?

Kai Iiskola | 16.6.2015 8:00


Terveellinen ja maukas luuliemi juomana ja ruokien maustajana

USA:ssa luuliemen kysyntä noudattaa osto- ja käyttötavoissaan tämän päivän valveutuneiden kuluttajien odotuksia ja tarpeita. Terveys- ja trenditietoiset amerikkalaiset siemailevatkin ravinteikasta ja maukasta luulientä paperimukeissa aamuisin take awayna matkalla töihin, välipalana ja palautusjuomana urheilusuorituksen jälkeen viherpirtelöiden ja -terveyssmoothien sijaan. Lihakauppiailta ostetaan tuoreita luita, joista kotona keitetään luulientä juomaksi sekä kotiruokien maustajaksi.

Lue lisää

Trendikäs luuliemi on ravinteikas terveysjuoma

Kai Iiskola | 15.6.2015 13:53


Luuliemi on yksi suurimmista trendeista ja kovassa nosteessa USA:ssaLuuliemi terveysjuomana ja perusraaka-aineena kuluttajien kotikeittiöissä on valtaamassa vauhdilla tilaa terveys- ja hyvinvointimarkkinoilla sekä ravintola- ja vähittäiskaupan sektorilla.

 

Lue lisää