LUULIEMIEN, KASTIKKEIDEN JA KEITTOJEN  TUOTANTOLINJASTOT JA PALVELUT ELINTARVIKETEOLLISUUDELLE

Lihan- ja kalanjalostuksen luut tuottavaksi liiketoiminnaksi - 100% tuottava biotech-ratkaisu

Toimitamme automatisoidut, modulirakenteiset liemi- ja kastiketuotantolinjastot, yksittäiset tuotantolaitteet ja palvelut kotimaan ja kansainvälisille elintarviketeollisuuden asiakkaillemme valmiiksi asennettuna kokonaispalveluna.

Coctio luuliemi- ja kastikelinjastot ja yksittäiset elintarvikevalmistuksen koneet


Palvelutoimituksemme sisältävät kaiken tarvittavan tuotantolinjojen ja laitteistojen suunnittelusta ja valmistuksesta niiden testikäyttöön Coction tiloissa aina valmistusprosessin käyttö- ja huoltokoulutukseen tuotanto- ja huolto-operaattoreillesi. Voit halutessasi valita seuraavat lisäpalvelut: markkinaselvitys liiketoimintasuunnitelmasi tueksi sekä Coctio-asiantuntijatuki tehtaallesi reseptiikan tuotekehitykseen ja tuotannon käynnistämiseen. 

Liemi- ja kastikelinjastot käyttävät raaka-aineina liha- ja siipikarjan luita, kuten, naudan, porsaan ja kanan luita sekä kalanperkuurankoja maukkaiden, lisäaineettomien liemien, kastikkeiden ja keittojen valmistukseen. 

Tarjoamamme konsepti on elintarviketeollisuudelle, luuliemien ja kastikkeiden valmistuksesta kiinnostuneille yrityksille sekä biojätteiden käsittelylaitoksille lisäarvoa tuottava biotech-ratkaisu, jolla tähän saakka kulueränä käsitellyt luu- ja kalanperkuutähteet muutetaan rahanarvoiseksi tuotannontekijäksi ja lisäarvoa tuottavaksi liiketoiminnaksi. Menetelmän avulla lihan- ja kalanjalostamot, teurastamot ja elintarvikevalmistajat ratkaisevat yhden tuotantonsa sivuvirtana syntyvän merkittävän jakeen, luiden prosessoinnin ja hyödyntämisen uusiksi lopputuotteiksi tarjoten paljon uusia mahdollisuuksia menestyä elintarvikemarkkinoilla.

 

Lisäaineettomat liemet, kastikkeet ja valmisruoat

Liemien, kastikkeiden ja keittojen valmistus Coctio tuotantolinjastossa perustuu yli 25 vuoden keittiömestarin kokemukseen ja keittomenetelmään, jonka Coctio on pukenut teolliseen mittakaavaan lisäarvoa tuottavaksi tuotantoprosessiksi. Automatisoitu prosessi takaa keittiömestarin reseptiikan ja raaka-aineiden hallitun ja kontrolloidun keittotaidon korkealaatuisiksi, lisäaineettomiksi lopputuotteiksi. Myös laitteiden ja koneiden huollon suunnittelu ja toteutus on tehty automaation ja digitalisoinnin avulla vaivattomaksi. 

Tuotantoprosessissa lihaisista luista ja kasviksista valmistetaan uunin, liemikattiloiden ja säiliöiden kautta lihaliemiä tai haluttaessa tiivistettyjä tuotteita, haihturin ja kastikekattilan kautta kastikepohjia ja valmiskastikkeita. Keittoprosessissa voidaan käyttää myös kalanruotoja kalaliemien ja -kastikkeiden valmistukseen tai pelkkiä kasviksia ja yrttejä kasvisliemien valmistukseen. Reseptiikan mukaisesti raaka-aineet (luut, kasvikset, yrtit, mausteet) ja niiden määrät vaihtelevat, mutta lopputuotteena jokaisesta keittoerästä syntyy keittiömestarilaatuisia maukkaita liemi- ja kastiketuotteita vähittäiskaupan ja ravintola-alan sektoreille sekä elintarviketeollisuuden raaka-aineeksi. 

Lisäaineettomat liemet ja kastikkeet ovat erinomaisia raaka-aineita ruoanvalmistuksessa kotikeittiöissä. Kuluttajamarkkinoilla niin Suomessa kuin maailmalla on ennustettu segmentin merkittävää kasvua liemi- ja kastikekategoriassa. Luista valmistetuille aidoille liemille sekä kastike- ja keittopohjille on kasvumarkkina myös valmisruokateollisuudessa. Luuliemi ja liemipohjaiset tuotteet ovat 100% luonnollinen 'clean label' ainesosa ja raaka-aine, joka sopii täydellisesti esimerkiksi makkaroiden, leikkeleiden, keittojen ja muiden valmisaterioiden valmistukseen korvaamaan keinotekoiset lisä-, maku- ja aromiaineet. Puhtaana, luonnollisena raaka-aineena gelatiinia sisältävä luuliemi parantaa elintarvikkeen kokonaisvaltaista makunautintoa - korostaen ruoan aitoa luonnollista makua, pyöreää suutuntumaa, rakennetta ja väriä, unohtamatta kuluttajaystävällistä säilyvysaikaa. Luuliemen hyödyt valmis- ja lemmikkieläinruokateollisuudelle onkin merkittävät, entistä paremman makunautinnon tuojana sekä keinotekoisten lisäaineiden lukumäärän vähentymisenä. 

Tutustu tarkemmin liemien käyttö- ja markkinamahdollisuuksiin englanninkielisiltä sivuiltamme.

 

LIEMIEN KÄYTTÖ- JA MARKKINAMAHDOLLISUUDET

Coctio-valmistusprosessi liemi- ja kastikelinjastossa

 

 
 
 
Video Thumbnail
 
 
2:48
 
 
 
 
 
 
 
 
2:48
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Yhtiön liiketoiminta pohjautuu Kai Iiskolan yli 25 vuoden kokemukseen kansainvälisen elintarviketeollisuuden, erityisesti liemi- ja kastikeliiketoiminnan parissa. 

Video: Coctio kumppanina liiketoiminnassasi

 
 
 
Video Thumbnail
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1:44
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

KATSO KAIKKI VIDEOT

 

 

Tuottavaa liiketoimintaa eläinten luista

Autamme elintarviketeollisuuden asiakkaita käsittelemään ja jalostamaan eläinten luut ja kalanperkuutähteet arvokkaiksi raaka-aineiksi liemille, kastikkeille, keitoille & valmisruoille sekä muille sivutuotteille.


Lue lisää »

Coctio ratkaisut

Tutustu ratkaisuihimme ja palveluihimme: automatisoidut liemi- ja kastiketuotantolinjastot, yksittäiset moduulirakenteiset tuotantolaitteet, kuten kattilat, uunit, haihturit ja tuotesäiliöt. Tarjoamme projekteille kattavat tuotantolaitosten layout-suunnittelu-, laite- ja prosessisuunnittelupalvelut alusta loppuun.

Lue lisää »

Lopputuotteet, käyttökohteet ja kasvumarkkinat

Intohimosta kulinaarisiin, lisäaineettomiin liemiin ja kastikkeisiin! Tutustu Coctio-menetelmän lopputuotteiden käyttökohteisiin ja kasvumarkkinoihin eri teollisuuden sektoreilla: elintarvike-, lemmikkieläinruoka-, lannoite- ja rehuteollisuudessa sekä biodiesel-tuotannossa. 

Lue lisää »

Uutiset ja blogit

Tilaa ajankohtaiset uutiset, blogit ja artikkelit globaalista luuliemiliiketoiminnasta ja markkinoista sekä Coction ratkaisuista ja toimituksista suoraan sähköpostiisi!

Lue lisää »

Tapahtumat

Täältä löydät tietoa tulevista tapahtumistamme!Lue lisää »

Tutustu Coctioon

Olemme liemi- ja kastiketuotantoteknologian ja -tekniikan asiantuntija ja tuotantolinjastojen valmistajana edelläkävijä maailmassa. Coctio valmistusteknologian takana on toimitusjohtaja, keittiömestari Kai Iiskola.
Lue lisää »

AUTAMME ELINTARVIKELIIKETOIMINTAASI MENESTYMÄÄN 

Asiantuntijamme auttavat yritystäsi liemi- ja kastikeliitetoiminnan suunnittelusta aina tuotannon käynnistämiseen asti.
Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää Coctio tuotantokonseptista, tuote- ja markkinamahdollisuuksista sekä Coctio tuotantolinjastoista ja yksittäisistä tuotantolaitteista sinun liiketoimintatarpeidesi pohjalta.

Kysy myös tehdas- ja prosessisuunnittelupalveluistamme!
Coction suunnittelutiimi toteuttaa esisuunnittelu-, layout-, putkisto- ja hoitotasosuunnittelut tarpeidesi pohjalta. 

Coctio yhteystiedot
Yhteydenotto- ja palvelupyyntölomake

Coctio laskutusosoitteet

Coctio_ELYCoctio_Vipuvoimaa EU:ltaCoctio_EU-rahoitus